Vi kan skräddarsy din meny

Kanske är du sugen på att själv modifiera fram en meny till ditt evenemang, baserat på ett särskilt tema eller särskilda önskemål? Det är inga problem för oss. Vi är alltid öppna för förslag och idéer och arbetar flexibelt med att uppfylla våra kunders önskemål. Allt är inte alltid möjligt, men i den mån det är det så gör vi vårt yttersta för att du ska bli nöjd med såväl meny som leverans av vår catering i Norrköping.

Mat är liv

Mat är så mycket mer än energi. Mat är en källa till glädje och gemenskap, ett lustfyllt ämne som alla har sin alldeles unika relation till. Mat är en smaksak, men högkvalitativ mat går att urskilja med hjälp av vissa kännetecken. Dels är den baserad på fina, färska råvaror och dels har den inte för mycket av billiga tricks i sig. Billiga tricks är saker som socker, salt och överdrivet med fett. Vi älskar mat och arbetar enträget med att skapa maträtter som är lika goda som välgörande; lika vackra som väldoftande och lika ljuvliga som underbara. Allt utan för mycket av det “goda”.

Beställ catering från oss till din nästa fest här i Norrköping, så får dina gäster en minnesvärd upplevelse.

Speciella behov & önskemål

Givetvis har vi alternativ till veganer, vegetarianer, glutenintolerans och olika typer av allergier. Alla människor har rätt att bjudas på god mat när det vankas fest eller högtid, oavsett om man har särskilda behov eller preferenser. Hör med oss så berättar vi mer om våra alternativa menyer.