Bröllop & andra stora fester

Det finns några fester under livets gång som nog får ses som lite större än alla andra. Bröllopsdagen är drottningen av dessa, men även dopet, studenten och vissa födelsedagar hamnar i denna kategori. De stora dagarna i livet är väl värda att firas rejält, alltid utifrån ens egna förutsättningar förstås. Eftersom mat alltid är en central punkt när vi samlas för att fira något så läggs mycket kraft och energi på just den. Överlåt ansvaret för maten på din stora dag så lovar vi att den motsvarar dina förhoppningar.

Högtider & kalas

Som tur är så har vi också våra högtider vilka ger oss anledning att samlas och fira flera gånger per år. Jul, nyår, påsk och midsommar är de fyra stora högtiderna, men vi har också kräftskivan i augusti, gåsamiddagen i november och Lucia i december att se fram emot.

Vill du kanske hålla i nästa högtid men har svårt för att få ihop konceptet vad gäller maten? Då är catering din givna lösning. Vi har många olika menyer att välja och vraka mellan, de är alltid anpassade efter varje specifik högtid. Alla kan dessutom modifieras efter särskilda behov och önskemål.

Konferenser och event

Kanske har du tagit på dig ansvaret att organisera en konferens eller ett event av något slag här i Norrköping? Då har lotten fallit på dig att lösa allt vad gäller lokal, mat och aktiviteter. Gör det enkelt för dig genom att anlita oss för catering. Inte bara är det ditt smidigaste alternativ, det blir dessutom garanterat uppskattat.

Praktiska råd & inspiration

Vi delar gärna med oss av råd och tips baserade på de erfarenheter som vi samlat på oss genom åren. Mat är vårt expertområde men vi har en hel del kontakter här i Norrköping så behöver du hjälp med att hitta en bra lokal eller någon som kan arrangera vackra dukningar till din tillställning så är det bara att fråga oss.